Indulux B.V. is een groothandel in industriële (LED) verlichting met meer dan 40 jaar expertise. Wij adviseren bedrijven op het gebied van milieu verantwoord ondernemen (MVO) waarbij het gaat om het terugdringen van het energieverbruik. Dit doen wij door het ontwerpen van een lichtplan gebaseerd op uw wensen en eisen maar met het gebruik van energiezuinige verlichting. In dit lichtplan vervangen wij de energie onzuinige gasontladingslampen, TL-buizen en halogeenverlichting door energiezuinige LED armaturen. In het kader van de verduurzaming en milieu label verbetering van onder andere kantoor gebouwen, de utiliteit en industriële hallen helpen wij u graag met de juiste keuze qua LED armaturen. Onze overheid subsidieert in vele gevallen de kosten die u maakt voor de aanpassingen die zorgen voor energie besparing door het ombouwen van de bestaande TL verlichting naar duurzame LED oplossingen.

Wilt u een vrijblijvend advies? Vul dan dit formulier in!

Uw partner in verlichting

Wij zijn uw partner wanneer het gaat om het vervangen van TL verlichting door complete LED TL armaturen, ook wel lichtpanelen genoemd, waardoor u qua energierekening ten opzichte van uw huidige TL kunt besparen. Naast kantoorverlichting en de verlichting in hallen hebben wij een breed assortiment aan TL bespaar producten voor onder andere uw (parkeer)garage verlichting, industriële verlichting, werkplaats verlichting, bedrijfshal verlichting en agrilight ook wel stalverlichting genoemd.

Wij adviseren u graag op het gebied van:

  • energiezuinige LED panelen
  • LED lichtlijnen
  • LED pendel armaturen
  • LED highbays (led ufo’s of led halstraler)
  • LED downlighters
  • LED noodverlichting

De voor- en nadelen van ledverlichting

Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van LED verlichting, stellen desgewenst een lichtplan voor u op met de specifieke wensen qua lux, lichtkleur (Kelvin waarde) voor uw toepassing. Aangezien de lichtkleur een persoonlijke beleving is verzorgen wij een proefplaatsing om samen tot het beste eindresultaat te komen. Daarnaast calculeren wij de TL besparingskosten op basis van het nieuwe energieverbruik en de investering.

Dynamische LED

Voor parkeergarages, trappenhuizen, magazijnen hebben wij ook dynamische LED vervangoplossingen die afhankelijk van de lokale bewegingen voor een extra energie besparing kan zorgen.