Indulux B.V. is een groothandel in projectmatige (led) verlichting met meer dan 40 jaar expertise op het gebied van licht ten behoeve van utiliteitsprojecten. Wij adviseren u bij uw nieuwbouw of verbouw van uw kantoor of bedrijfsgebouw. Bij bestaande bouw is ons advies om de veelgebruikte (hoogfrequente) TL verlichting of ander energie onzuinige verlichting compleet te vervangen door energie zuinige led verlichting. Hier kunt u een besparing realiseren ten opzichte van de kosten van uw gebruikte (dubbele) TL verlichting. Daarnaast helpen wij u graag met het ontwerpen van een lichtplan waarin de verlichtingssterkte, verlichtingsnorm (lux waarde) en lumen optimaal zijn berekend op basis van uw daglicht toetreding en uw energie label (EPA). Dit heeft als doel uw stroomrekening te verlagen. Wij komen bij u op locatie langs om te inventariseren waarbij wij onder andere de hoogte van de verlichting in de systeemplafonds, verlichting in de verlaagde plafonds of de verlichting in de schuine plafonds bekijken.  Daarnaast adviseren wij u of bijvoorbeeld een dynamische daglicht regeling, eventueel voorzien van een Dali regeling, financieel interessant is met behulp van een terugverdientijd calculatie (ROI).

Wilt u een kosteloze proefplaatsing? Vul dan dit formulier in!

Verduurzaming (MVO)

In het kader van de verduurzaming (MVO) en de verplichting per voor 1 januari 2023 alle kantoorpanden te voorzien van een energie prestatie label C (energie index van ≥ 1.3) adviseren wij u bij het selecteren van de juiste verlichting. Het kiezen van de juiste verlichting en kleur temperatuur (3000K, 4000K of 5700K) voor onder andere bureau TL verlichting is van groot belang voor zowel de verduurzaming als de werkomstandigheid.

Wij adviseren u graag op het gebied van:

  • led armaturen
  • led paneel verlichting
  • led lichtlijnen
  • led downlighters
  • led spots
  • led pendel armaturen
  • led plafond lampen
  • terrein ledverlichting

Kosteloze proefplaatsing

Om de Kelvin waarde voor uw project te bepalen verzorgen wij een kosteloze proefplaatsing met meerdere kleuren (bijvoorbeeld 3000K warm licht) om het door u gewenste resultaat te bereiken. Wij leveren ledpanelen voor alle type bestaande systeemplafonds in bijvoorbeeld 60 x 60 cm of 30 x 120 cm. Onze led armaturen staan over het algemeen op de EIA lijst (energielijst investeringsaftrek). Hierdoor is het mogelijk om een subsidie te krijgen om zo uw energie label te verbeteren.