Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :
Stork

Enkele voordelen van LED-verlichting in uw bedrijfshal

Beter licht

LED-verlichting geeft beter licht in uw bedrijfshal. Het betere licht zorgt voor minder vermoeide ogen van uw medewerkers die hierdoor beter het werk kunnen uitvoeren.

Mooier licht

Naast beter licht is LED-verlichting doorgaans ook mooier. Het verlicht uw ruimte beter.

Besparen en snel terug verdiend

Met LED-verlichting kunt u tot wel 70% besparen op uw energierekening. Met de huidige energieprijzen is de investering nog nooit zo snel terugverdiend.

Wettelijk verplicht

Wanneer uw bedrijf per jaar meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas verbruikt, dan is er een verplichting om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder. Dit heet de energiebesparingsplicht. Dit gaat ook gelden voor bedrijven die al een energielabel-C hebben maar nog geen gebruik maken van LED verlichting.

Recente projecten

KLM

Bij KLM Royal Dutch Airlines levert Indulux doorgaans de explosieveilige werkverlichting voor ruimtes waar de brandstoftanks van de Boeings gedemonteerd worden.

Porsche Centrum Twente

De nieuwbouw Porsche Centrum Twente te Deventer is van schetsplan & lichtplan tot aan realisatie door Indulux verzorgd. Showrooms, werkplaatsen, programmeerbare gevelverlichting en terreinverlichting...

1.Missie_698x597

FAQ

Wat is de initiële investering voor het overschakelen naar LED-verlichting in een bedrijfshal?

De initiële investering voor LED-verlichting kan variëren afhankelijk van de grootte van de bedrijfshal, het type armaturen en de specifieke verlichtingsbehoeften. Over het algemeen zijn de kosten de afgelopen jaren echter sterk gedaald en kunnen de energiebesparingen helpen om de investering op de lange termijn terug te verdienen.

Hoeveel energie kan er bespaard worden met LED-verlichting in een bedrijfshal?

LED-verlichting kan tot wel 50-70% energie besparen in vergelijking met traditionele verlichtingssystemen, zoals TL-buizen of gloeilampen. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen op de energierekening van een bedrijf.

Zijn er subsidies of financiële stimulansen beschikbaar voor het installeren van LED-verlichting in bedrijfshallen?

In sommige landen en regio's zijn er subsidies, belastingvoordelen of andere financiële stimulansen beschikbaar om bedrijven aan te moedigen over te stappen op energiezuinige verlichtingssystemen, waaronder LED-verlichting. Wij kunnen u hier in adviseren, neem dan vrijblijvend contact op.

Wat is de gemiddelde levensduur van LED-verlichting in een bedrijfshal?

LED-verlichting heeft doorgaans een langere levensduur dan traditionele verlichting. Gemiddeld kunnen LED-lampen in bedrijfshallen tot wel 100.000 uur meegaan, wat resulteert in minder vervangingskosten en verminderde onderhoudsinspanningen.

Kom in contact

Wil jij overstappen naar LED-verlichting? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Hierbij starten we met een intake bij u op locatie waarin we de lichtbronnen gaan inventariseren en uw wensen bespreken. Hieruit volgt een vrijblijvend plan en een offerte op maat.