Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Industrie

Indulux adviseert bedrijven op het gebied van Milieu Verantwoord Ondernemen (MVO), waarbij het gaat om het terugdringen van het energieverbruik. In een samengesteld lichtplan vervangen wij de energie-onzuinige gasontladingslampen, TL-buizen en halogeenverlichting door energiezuinige LED armaturen.

In het kader van verduurzaming en milieulabel-verbetering van onder andere kantoor gebouwen, de utiliteit en industriële hallen helpen wij u graag met de juiste keuze qua LED armaturen. Onze overheid subsidieert in vele gevallen een deel van de kosten die u maakt voor de aanpassingen die zorgen voor energie besparing. Ook hierin helpen wij u graag. door het vervangen van onder andere de bestaande TL verlichting naar duurzame LED oplossingen.

Industrie

BespaarScan

Indulux komt geheel vrijblijvend op locatie voor een energiescan om samen de energie besparing, mogelijke energie label verbetering en terugverdientijd te berekenen.

bespaarscan aanvragen

Proefplaatsing

Een proefplaatsing is vaak de volgende stap, hier maakt men een keuze uit de lichtkleur en het soort armatuur na onze uitgebrachte offerte met meerdere keuzes, indien van toepassing.

proefplaatsing aanvragen

Recente projecten

Grolsch

Indulux is sinds 2011 leverancier van verlichting bij de bekende Grolsch bierbrouwerij te Enschede. Naast de intelligente oplossingen in de bottelarij en ons unieke concept voor de magazijnen heeft Indulux ook de gevel aangelicht met 2 LED-armaturen. De uitdaging hierin lag om een smal vlak van 30 meter hoog van een relatief korte afstand egaal te verlichten.

KLM

Bij KLM Royal Dutch Airlines levert Indulux doorgaans de explosieveilige werkverlichting voor ruimtes waar de brandstoftanks van de Boeings gedemonteerd worden. Deze verlichting moet voldoen aan de meest strenge eisen om de handelingen veilig en zonder gevaar uit te voeren. Ook hier is goede verlichting een pré.

Fokker Hoogerheide

Fokker Hoogerheide bouwt op maat gemaakte vliegtuigen. Indulux heeft hiervoor de volledige verlichting geleverd. Deze verlichting is vaak laagspanning, zodat de veiligheid van de werknemers gegarandeerd is.

T-Port Almelo

Het nieuwe distributie centrum T-Port Logistic Campus te Almelo van Heylen Warehouses is door Indulux voorzien van diverse LED-armaturen. In dit hypermoderne distributiecentrum wordt 24 uur per dag gewerkt en dit vereist natuurlijk hoogwaardige, maar vooral energiezuinige LED-verlichting.

Grolsch
KLM
Fokker Hoogerheide
T-Port Almelo

Neem contact op met één van onze specialisten