Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Sport

Wilt u de juiste LED-verlichting voor uw sportveld? Dan bent u óók hiervoor bij Indulux aan het juist adres. Of u nu op zoekt bent naar voetbalveld-verlichting, tennisveld-verlichting, hockeyveld-verlichting, of manege-verlichting; wij verzorgen dit volledig.

Indulux heeft altijd een passende en optioneel dimbare oplossing. De LED-armaturen van Indulux zijn in overeenstemming met alle gangbare standaarden en goedgekeurd door o.a. de KNVB en de Hockeybond. Daarnaast voldoen al onze oplossingen aan de normen die een lokale of nationale regelgeving vereist.

Kortom; Indulux heeft dé juiste LED-verlichting die past bij uw specifieke sport(en), optioneel dimbaar en dus kostenbesparend tijdens trainingen.

Sport

BespaarScan

Indulux komt geheel vrijblijvend op locatie voor een energiescan om samen de energie besparing, mogelijke energie label verbetering en terugverdientijd te berekenen.

bespaarscan aanvragen
bespaarscan plan

Proefplaatsing

Een proefplaatsing is vaak de volgende stap, hier maakt men een keuze uit de lichtkleur en het soort armatuur na onze uitgebrachte offerte met meerdere keuzes, indien van toepassing.

Proefplaatsing aanvragen

Recente projecten

PW

Hockey vereniging Princes Wilhelmina uit Enschede heeft turn-key opdracht gegeven aan Indulux om onder andere haar kunstgras trainingsveld te voorzien van een specifieke LED-sportveldverlichting. Daarnaast zijn de tijd-gestuurde straatlantaarns vervangen door een energiezuinige LED-variant met schemerschakeling.

PW

Neem contact op met één van onze specialisten