Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Werkverlichting

Goede en veilige verlichting is een must op elke werkplek. Indulux levert een breed scala aan professionele LED-werkverlichting voor zowel vaste installatie als portable toepassingen. Voldoende licht zorgt ervoor dat we zien wat we doen en voorkomt daarmee onnodige ongelukken, daarnaast wordt de productiviteit verhoogd.

 

Wij leveren onder andere hoogwaardige LED-verlichting voor fabriekshallen, werkplaatsen, stallen, magazijnen en distributiecentra, desgewenst met intelligentie zoals daglicht-regeling en bewegingsdetectie met optionele noodverlichting functie.

Werkverlichting

Handlampen

Indulux is leverancier van diverse soorten handlampen op zowel 12, 24 , 42, 115, 230 Volt als oplaadbaar, tot en met IP 68. Indulux levert tevens lampen voor colour matching, UV curing en hoofdlampen.

We leveren onder andere portable en oplaadbare accu LED-stralers en accu hoofdlampen van onder andere Scangrip, Kira en Erso.

Handlampen

Explosieveilige verlichting

Indulux levert explosie veilige armaturen van onder andere Kira, en Scangrip. Deze zijn speciaal te gebruiken voor ATEX gevarenzones 1, 2, 21 en 22 conform ATEX 114 en 153.

Wij helpen u graag met de juiste keuze van de ATEX LED-armaturen die passen binnen uw ex. zone. Wij leveren zowel vaste montage LED-armaturen of als oplaadbare, portable LED-looplamp varianten. Daarnaast leveren wij oplaadbare ex zone hoofdlampen met een 120 graden licht uitstaling.

Explosieveilige verlichting

Neem contact op met één van onze specialisten