Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Detailhandel

U wilt in de winkel besparen door middel van LED-verlichting? Dan bent u bij Indulux aan het juiste adres. Wij helpen alle soorten detailhandel. Of het nou gaat om een visverkoper, kledingwinkel of een fietsenzaak, Indulux adviseert elke detailhandel.

Indulux heeft altijd een passende en duurzame oplossing. De LED-armaturen van Indulux zijn in overeenstemming met alle gangbare toepassingen. Daarnaast voldoen al onze oplossingen aan de normen die een lokale of nationale regelgeving vereist.

Kortom; Indulux heeft dé juiste LED-verlichting die past bij uw winkel.

Detailhandel

BespaarScan

Indulux komt geheel vrijblijvend op locatie voor een energiescan om samen de energie besparing, mogelijke energie label verbetering en terugverdientijd te berekenen.

bespaarscan aanvragen

Proefplaatsing

Een proefplaatsing is vaak de volgende stap, hier maakt men een keuze uit de lichtkleur en het soort armatuur na onze uitgebrachte offerte met meerdere keuzes, indien van toepassing.

Proefplaatsing aanvragen

Recente projecten

Porsche Centrum Twente

De nieuwbouw Porsche Centrum Twente is van schetsplan, lichtplannen tot aan realisatie door Indulux verzorgd. Showrooms, werkplaatsen, programmeerbare gevel verlichting en terreinverlichting zijn allen van duurzame ledverlichting voorzien met 10 jaren garantie.

Kringloopwinkel De Beurs

Kringloopwinkel De Beurs met vestigingen in Oldenzaal, Tubbergen, Losser en Denekamp heeft Indulux opdracht gegeven om haar filialen te verduurzamen met led verlichting als vervanging van de bestaande TL armaturen.

Vishandel De Brandaris

Vishandel De Brandaris uit Enschede heeft Indulux opdracht gegeven haar bestaande TL armaturen te vervangen voor Led armaturen. Bij onder andere de detailhandel in vis hebben wij gekozen voor een aangepaste lichtkleur om de vis in de vitrines perfect te presenteren.

Fietsenwinkel Ten Tusscher

Fietsenwinkel Ten Tusscher te Enschede heeft showroom, werkplaats en magazijnen door Indulux laten vervangen van TL naar Led armaturen.

Porsche Centrum Twente
Kringloopwinkel De Beurs
Vishandel De Brandaris
Fietsenwinkel Ten Tusscher

Neem contact op met één van onze specialisten