Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Vastgoed

Indulux helpt graag uw verlichting van uw kantoor of bedrijfsgebouw te vervangen naar duurzame en energiezuinige ledverlichting conform de nieuwe energie prestatie label (EPA) eisen per 2023.

Met behulp van een lichtplan bepalen wij samen met u de verlichtingssterkte, verlichtingsnorm (lux waarde) en lumen. Hierdoor verbeteren we samen uw energielabel en verlagen we uw stroomrekening. Middels een vergelijking tussen de bestaande en potentiële nieuwe lichtbronnen verkrijgt u tevens een duidelijk inzicht in de terugverdientijd (ROI).

Daarnaast kunnen wij de subsidie mogelijkheden voor u inventariseren. Omdat lichtkleur een persoonlijke beleving is, verzorgen wij optioneel een proefplaatsing om samen tot het beste resultaat te komen. Indien gewenst kunnen wij turn-key de complete vervanging van de lichtbronnen naar duurzame LED armaturen voor u realiseren.

Wij helpen u graag uw vastgoed te verduurzamen voor 2023.

Vastgoed

BespaarScan

Indulux komt geheel vrijblijvend op locatie voor een energiescan om samen de energie besparing, mogelijke energie label verbetering en terugverdientijd te berekenen.

bespaarscan aanvragen
bespaarscan plan

Proefplaatsing

Een proefplaatsing is vaak de volgende stap, hier maakt men een keuze uit de lichtkleur en het soort armatuur na onze uitgebrachte offerte met meerdere keuzes, indien van toepassing.

Proefplaatsing aanvragen

Recente projecten

Het Kanon

Het voormalige Grolsch kantoorpand is door de professionele vastgoedontwikkelaar Oder aangekocht…

Rolight

Rolight is een groothandel in professionele theater belichting welke een nieuw pand heeft gebouwd in Enschede voor de uitbreiding van haar activiteiten…

Capitool 10

Dit voormalige kantoorpand is gekocht door de firma Quadrum welke het complete pand heeft gerenoveerd en onderverdeeld in diverse kantoren voor onder andere de firma’s Regus, Itom en E-care…

Hoedemakerplein

Het bedrijfsverzamelgebouw aan het Hoedemakerplein te Enschede is op het verzoek van de eigenaren verduurzaamd van een EPA E label naar een A label…

Het Kanon
Rolight
Capitool 10
Hoedemakerplein

Neem contact op met één van onze specialisten