Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Doe vrijblijvend de bespaarscan

Wanneer uw bedrijf per jaar meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas verbruikt, dan is er een verplichting om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder. Naast deze verplichting tot LED-verlichting bespaart u als bedrijf natuurlijk ontzettend op uw energiekosten. Wanneer u verplicht bent tot het nemen van LED-verlichting is de terugverdientijd dus altijd minder dan 5 jaar.

De bespaarscan uitgelegd

Wanneer u onderstaand de bespaarscan aanvraagt dan gebeurd het volgende:

1. Wij nemen binnen 48u contact op;
2. Vervolgens plannen wij een intake waarbij wij de lichtbronnen op locatie gaan inventariseren en tevens het bespaarpotentieel in kaart brengen voor u;
3. Hierna krijgt u een offerte op maat, zodat u direct weet waar u aan toe bent;
4. Voordat de offerte definitief akkoord gaat, plaatsen wij de LED-verlichting op proef;
5. Bevalt de LED-verlicht én bent u het eens met de offerte? Dan gaan wij over tot plaatsen van de verlichting.

Doe vrijblijvend de bespaarscan

BespaarScan

Indulux komt geheel vrijblijvend op locatie voor een energiescan om samen de energie besparing, mogelijke energie label verbetering en terugverdientijd te berekenen.

bespaarscan aanvragen

Terugbelverzoek

Wilt u dat wij u zo spoedig mogelijk bellen? Laat dan een terugbelverzoek achter.

  Recente projecten

  Grolsch

  Indulux is sinds 2011 leverancier van verlichting bij de bekende Grolsch bierbrouwerij te Enschede. Naast de intelligente oplossingen in de bottelarij en ons unieke concept voor de magazijnen heeft Indulux ook de gevel aangelicht met 2 LED-armaturen. De uitdaging hierin lag om een smal vlak van 30 meter hoog van een relatief korte afstand egaal te verlichten.

  KLM

  Bij KLM Royal Dutch Airlines levert Indulux doorgaans de explosieveilige werkverlichting voor ruimtes waar de brandstoftanks van de Boeings gedemonteerd worden. Deze verlichting moet voldoen aan de meest strenge eisen om de handelingen veilig en zonder gevaar uit te voeren. Ook hier is goede verlichting een pré.

  Fokker Hoogerheide

  Fokker Hoogerheide bouwt op maat gemaakte vliegtuigen. Indulux heeft hiervoor de volledige verlichting geleverd. Deze verlichting is vaak laagspanning, zodat de veiligheid van de werknemers gegarandeerd is.

  T-Port Almelo

  Het nieuwe distributie centrum T-Port Logistic Campus te Almelo van Heylen Warehouses is door Indulux voorzien van diverse LED-armaturen. In dit hypermoderne distributiecentrum wordt 24 uur per dag gewerkt en dit vereist natuurlijk hoogwaardige, maar vooral energiezuinige LED-verlichting.

  Grolsch
  KLM
  Fokker Hoogerheide
  T-Port Almelo

  Neem contact op met één van onze specialisten