Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Infra

Ontzettend veel bedrijven hebben nog grote en zware-energieslurpende armaturen om hun terrein te verlichten. Ook de lichtbronnen zelf, die regelmatig moeten worden vervangen, zijn erg duur en verdwijnen uiteindelijk van de markt.

Indulux vervangt uitsluitend uw huidige verlichting met betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige LED-armaturen die lang en probleemloos mee gaan.

Infra

BespaarScan

Indulux komt geheel vrijblijvend op locatie voor een energiescan om samen de energie besparing, mogelijke energie label verbetering en terugverdientijd te berekenen.

bespaarscan aanvragen

Proefplaatsing

Een proefplaatsing is vaak de volgende stap, hier maakt men een keuze uit de lichtkleur en het soort armatuur na onze uitgebrachte offerte met meerdere keuzes, indien van toepassing.

proefplaatsing aanvragen

Recente projecten

PW – Looppad

Hockey vereniging Princes Wilhelmina uit Enschede heeft turn-key opdracht gegeven aan Indulux om onder andere haar kunstgras trainingsveld te voorzien van een specifieke LED-sportveldverlichting.

Makro

De groothandel Makro te Hengelo heeft Indulux geraadpleegd om haar locatie op het gebied van verlichting te verduurzamen.

PW – Looppad
Makro

Neem contact op met één van onze specialisten