Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

LED-verlichting in bedrijfshal

Wanneer uw bedrijf per jaar meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas verbruikt, dan is er een verplichting om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder. Dit heet de energiebesparingsplicht. Dit gaat ook gelden voor bedrijven die al een energielabel-C hebben maar nog geen gebruik maken van LED verlichting.

Bij Indulux kunt u altijd uitgaan van een kwalitatieve oplossing. Wij bieden altijd maatwerk. Door onze 25 jaar ervaring hebben wij overal kennis en kunde opgebouwd. Mocht u niet gelijk een BespaarScan aan willen vragen, kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons op nemen.

 

LED-verlichting in bedrijfshal

BespaarScan

Indulux komt geheel vrijblijvend op locatie voor een energiescan om samen de energie besparing, mogelijke energie label verbetering en terugverdientijd te berekenen.

bespaarscan aanvragen

Terugbelverzoek

Wilt u dat wij u zo spoedig mogelijk bellen? Laat dan een terugbelverzoek achter.

  Recente projecten

  Grolsch

  Indulux is sinds 2011 leverancier van verlichting bij de bekende Grolsch bierbrouwerij te Enschede. Naast de intelligente oplossingen in de bottelarij en ons unieke concept voor de magazijnen heeft Indulux ook de gevel aangelicht met 2 LED-armaturen. De uitdaging hierin lag om een smal vlak van 30 meter hoog van een relatief korte afstand egaal te verlichten.

  KLM

  Bij KLM Royal Dutch Airlines levert Indulux doorgaans de explosieveilige werkverlichting voor ruimtes waar de brandstoftanks van de Boeings gedemonteerd worden. Deze verlichting moet voldoen aan de meest strenge eisen om de handelingen veilig en zonder gevaar uit te voeren. Ook hier is goede verlichting een pré.

  Fokker Hoogerheide

  Fokker Hoogerheide bouwt op maat gemaakte vliegtuigen. Indulux heeft hiervoor de volledige verlichting geleverd. Deze verlichting is vaak laagspanning, zodat de veiligheid van de werknemers gegarandeerd is.

  T-Port Almelo

  Het nieuwe distributie centrum T-Port Logistic Campus te Almelo van Heylen Warehouses is door Indulux voorzien van diverse LED-armaturen. In dit hypermoderne distributiecentrum wordt 24 uur per dag gewerkt en dit vereist natuurlijk hoogwaardige, maar vooral energiezuinige LED-verlichting.

  Grolsch
  KLM
  Fokker Hoogerheide
  T-Port Almelo

  Neem contact op met één van onze specialisten